Uw auto naar de sloop brengen of thuis op laten halen?

23 september, 2015

Als u vaker een oudere auto koopt kent u vast het probleem dat u met panne komt te staan. Ergens langs de kant van de weg, of een auto die niet start terwijl u op een betaalde parkeerplaats staat is een groot probleem. Een probleem waar auto naar de sloop u mee kan  helpen. De service die ze bieden is geheel gratis en dus halen ze uw auto op daar waar u wilt. Of dat nu bi u thuis voor de deur is of ergens anders in het land waar uw auto is gestrand.

Zelf een auto wegbrengen naar de sloop is een weg vol gevaren

Heeft u wel eens een auto gesleept? En dan ook een niet rijdende auto waarvan de motor het niet doet? Mocht dat niet zo zijn dan willen we nadrukkelijk aangeven dat dit levensgevaarlijk is. Een auto zonder stuur of rembekrachtiging naar de sloop brengen kan verkeerd aflopen. U brengt zichzelf in een gevaarlijke situatie en we adviseren u deze auto gewoon thuis op te laten halen. Het is geheel kosteloos!

Welke waarde heeft een sloopauto?

Kies dus voor de veilige weg, laat uw sloopauto thuis ophalen en vraag de waarde bij ons op. Vroeger moest u betalen voor het afleveren van een sloopauto. Nu kunt u elke auto verkopen en na telefonisch overleg weet u de opbrengt van uw sloopauto.  Zo eenvoudig kan het gaan met de service van http://www.auto-naar-de-sloop.nl/


 

Reageer