Philips Wake-up Light ontwaken met een zonnetje

6 oktober, 2007

Wake-up LightElke dag wakker worden met een opkommend zonnetje en het geluid van de golven die op het strand slaan. Nooit meer “tuut tuut tuut” van een schreeuwende wekker. De philips wake-up light begint een half uur voor de wektijd met het opschakelen van de lichtintensiteit waardoor je hersenen een seintje krijgen het hormoon “cortisol” aan te gaan maken. Dit energiehormoon zorgt ervoor dat je bij het ontwaken meer energie zult hebben en al beter in balans bent.

De lichtintensiteit is in te stellen tot 400 lux maar philips adviseerd deze bij het wakker worden in te stellen op 250 lux. Maar wacht het word nog fijner! Bij het wekken start het geluid heel zachtjes, en word steeds iets harder. Je kan kiezen uit radio-, piep-, vogel-, kust- of junglegeluiden, afhankelijk van het model dat je kiest.

Er zijn zelfs medische voordelen verbonden aan dit produkt. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mensen veel fitter zijn en dat ze veel sneller wakker worden als ze gewekt met de wake-up light. Een belangrijk gevolg hiervan is dat veel minder mensen overdag vermoeid waren.


 

Reageer