Breid je sociale en zakelijke netwerk uit!

10 maart, 2008

Normaal gesproken is de basis van goed netwerken geven en nemen. Tijdens een netwerkborrel wissel je contactgegevens en informatie uit, om elkaar nadien nogmaals te benaderen voor een afspraak. Toch is dit niet altijd de meest efficente manier van netwerken. Zeker niet als een online platvorm je meerdere mogelijkheden kan bieden. We hebben het dan niet over een Hyves of Facebook waar je een vrienden netwerk bij kunt houden, maar Jijper gaat je meer bieden.

Of je nu op zoek bent naar vrienden, zakelijke contacten, een antwoord op een dringende vraag, interessante workshops of werk, Jijper biedt je de mogelijkheden. Als je producten wilt verkopen, je kennis of je mening wil delen, je eigen bedrijf op de kaart wil zetten, dan ben je hier aan het juist adres.

Uiteraard staan daarbij jouw interesses en belangen centraal. Deel je kennis en ervaringen en leer van anderen. Jijper is een uniek platform waarmee je al je behoeftes en vragen eenvoudig kunt beantwoorden. Jij bepaalt wat je wil, hoe je het wil en wanneer je het wil, en wij gaan ons uiterste best doen om daarvoor te zorgen.

Juist de unieke mogelijkheden en privacy bescherming (inclusief zoekmachines) bieden je alle ruimte en vrijheid. Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld het duidelijk kunnen scheiden van je prive en zakelijke netwerk terwijl je toch vanuit een platform aan het netwerken bent.

De komende weken houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen, en we verwachten de betaversie in de tweede helft van AprilĀ  online te hebben. Welke unieke mogelijkheden we gaan bieden houden we nog even geheim, maar die zullen zeker vernieuwend zijn!


 

Reageer