Baby te koop aangeboden via internet

6 oktober, 2007

Baby te koopDat er rare mensen op deze wereld leven wisten we al, maar dit is toch weer iets nieuw! Een koppel uit Chili wou hun ongeboren baby online verkopen omdat ze met de opbrengst een sportauto wilden kopen.

Het kind, dat verwacht wordt in december, werd zeer duidelijk aan de man gebracht, een simpele titel ”Baby te koop, neem contact op met Caroline of Juan’ voldeed. Journalisten van een lokaal tv-station betrapten de jonge ouders (16 en 20 jaar) op heterdaad nadat ze zich als potentiële verkopers hadden voorgedaan.

Hoewel de ouders een waarde van 70.000 euro voor hun kind hadden gevraagd, gingen ze toch akkoord met minder dan 10.000 euro. De advertentie werd uiteraard onmiddelijk offline gehaald.


 

2 Reacties op “Baby te koop aangeboden via internet”

 1. Joya op 19 maart, 2008 16:16

  Ik vind het abnormaal. Wie kiest er nou een sportauto boven een levend kind?
  Abortussen snap ik wel, maar dat gaat niet om een sportauto.
  Ik ben toch maar blij dat die ouders uit Chili dat kind weg doen, want wie wilt er nou een moeder die eigenlijk liever een sportauto wilde hebben dan jij, en een vader die niks om je geeft… Ik vind het niet kunnen!

 2. Sabine op 29 mei, 2008 18:53

  Dit is echt niet normaal! Maar aan de andere kant zou ik niet gelukkig zijn als ik die baby was en die mensen hadden me gehouden! Want dan zou het kind ongelukkig worden en niet genoeg aandacht krijgen.
  Maar dan laat je, je kind toch adopteren, als je de baby niet wilt?
  Toch zeker niet verkópen!

Reageer