Andreas OO NL

31 december, 2006

Andreas Viklund, één van de beste Open Source Webdesigners van dit moment, heeft een WordPress theme uitgebracht van één van zijn creaties. Deze heb ik vertaald naar het Nederlands.

screenshot1.png

Je kunt hem hier downloaden.


 

3 Reacties op “Andreas OO NL”

 1. Eelco op 1 januari, 2007 17:19

  Hallo,

  ik vind het geweldig dat je alles naar het Nederlands hebt vertaald. Alleen de zip opent niet goed hij zegt namelijk dat die beschadigd is. zou je mij een goede zip kunnen mailen (bovenstaande mail adres) of de zip aanpassen en mij mailen zodra er een goede versie op deze site staat?

 2. PeterM op 2 januari, 2007 21:52

  Hoi Eelco,

  Fijn dat je het kunt gebruiken. Ik heb er nu rar-bestanden van gemaakt. Het ftp-en van de zip-bestanden gaat ergens fout.

 3. Eelco op 3 januari, 2007 11:10

  JA hij werkt! super bedankt!

Reageer